GLASRÄCKEN

Stilrent - exklusivt - prisvärt

Glasräcken gör din altan eller balkong luftig, elegant och vacker. Räckena är både tåliga och eleganta. Ett glasräcke kring din altan, balkong eller uteplats gör att du får vindskydd utan att tumma på utsikten. Glasräcken kräver normalt sett inte bygglov utan kan monteras snabbt och enkelt. ​

Höj- & sänkbart från Cit i Lä

Cit i Lä erbjuder höj- och sänkbara glasräcken för balkonger och uteplatser. Höjden är mycket enkel att ställa in och finns både för manuell och elektrisk manövrering. Med hjälp av Cit i Lä så kn du njuta mer av din uteplats då du kan skärma av mot vind och kyla. Glaset är underhållsfritt. Inglasningen är tillverkad i aluminium och förses i standardutförande med lamellglas både den nedre fasta delen och den höj- & sänkbara delen. Komplettera med överljus för helinglasning eller välj fasta sektioner för ett snyggt glasräcke.

Läs mer och inspireras på Cit i Läs hemsida. – Klicka här

Glasräcken från MABA

Vi saluför och monterar även glasräcken från MABA i Halmstad, som passar för både utomhus- och inomhusbruk. Ett glasräcke är väldigt elegant och tar inte någon fokus från övriga rummet eller inredningen. Det skapar öppnare och ljusare ytor, både inne och ute. Ett glasräcke runt en balkong är väldigt stilrent.

Läs mer och inspireras på MABAS hemsida. – Klicka här

Välkommen till oss!